zondag 21 april 2013

Instagram

New In: 88 Warm Palette, Real Techniques Kwasten & Sleek Blush


Make-up, wanneer ga ik er ooit genoeg van krijgen? Ik heb een nieuwe website gevonden en kon het niet laten om een paar dingen te bestellen! En meiden, wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Lees snel verder om te zien wat ik van de producten vind!

De 88 Warm Palette #1. Wat is hij mooi! Ik hou heel erg veel van matte oogschaduw terwijl ik bijna altijd shimmery oogschaduw gebruik. Dus ik dacht: 'De Warm Palette, ja daar heb ik veel over gehoord en die wil ik hebben! Op de afbeelding kan je een paar swatches zien. De pigmenten zijn echt heel goed, ik moet hem alleen nog gebruiken bij een ooglook. Misschien is een tutorial een optie? De palette koste €23,95.


De Real Techniques kwasten. Wie kent ze niet? Dit zijn de kwasten van de Youtube sensatie Samantha Chapman (Pixiwoo). Ik had gelezen dat niet alle kwasten even goed waren dus ik heb maar besloten om de Stippling Brush (rechter) en de Blush Brush (linker) te bestellen. Ze zijn zo zacht! De Blush Brush kost €13,50 en de Stippling Brush €14,99.


Dit was wel de hoogtepunt van mijn bestelling denk ik! De Sleek Blush in Rose Gold. Zo mooi! Naar mijn mening is dit dé perfecte dupe van Nars Orgasm, maar hij kost veel minder! Ik denk dat dit mijn nieuwe favo blush is! De Sleek blush kost €5,99 (ongelofelijk!) 

Ik heb alle producten via de webshop www.Beauty88.nl besteld, snelle service (kreeg mijn pakketje in 2 dagen), goed verpakt. En ik heb ook nog een kortingscode voor jullie! Gebruik bij je bestelling de kortingscode 10procent en krijg 10% korting op je bestelling!

3 opmerkingen :

  1. kortingscode op make-up product is echt een aantrekkelijk aanbod voor vrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat het een mooie stap genomen door de eigenaar naar kortingscode toepassen over deze producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat deze kortingscode offertes moeten worden gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen