donderdag 2 januari 2014

Instagram

REVIEW: BENEFIT FAKE UP


Ik ben erg fan van het cosmeticamerk Benefit, dit mag duidelijk zijn. Het product Fake Up kwam in 2013 uit en ook dit product wordt geleverd in een super leuke verpakking. Een bijzonder product zo kun je het wel noemen. Fake Up is een concealer in een stick vorm die donkere kringen en fijne lijntjes verbergt. Maar de concealer is geen normale stik, het heeft een hele aparte vorm. Lees snel verder als je nieuwsgierig bent geworden want ik heb heel veel over dit product te zeggen!


De Fake Up concealer van Benefit heeft een hydraterende ring met allerlei voedende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn onder andere vitamine E en appelzaadextract. De voedende ingrediënten zorgen ervoor dat de droge huid onder de ogen gehydradeerd wordt en zodat de concealer beter blijft zitten. De concealer is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en ik heb de lichtste aangeschaft. Hierdoor krijg ik ook meteen een frisse blik. Fake Up voelt een beetje vettig aan onder de ogen maar eenmaal geblend begrijp ik het hele concept wel. Na het blenden voelt de concealer zacht en prettig aan en wordt hij goed opgenomen in de huid. Het enige nadeel is dat de concealer snel in de lijntjes gaat zitten omdat hij zo vettig is, goed afpoederen is dus een must! 


De inhoud van de verpakking is 3,3 gram. Vrij weinig vooral als je inziet dat er meer van de hydraterende ring aanwezig is dan de concealer zelf. Het product daarentegen is wel prettig in gebruik. De werking is goed, al komt dit meer omdat ik een lichtere kleur dan normaal heb gebruikt denk ik. Ik heb echt het gevoel dat mijn huid verzorgd word en het voelt heel fijn aan.


Ik ben helemaal verliefd op de verpakking van Benefit. Ik krijg geen luxe gevoel bij dit product maar ik vind hem wel heel bijzonder. Het product is handig te gebruiken, hij smeert makkelijk uit en het belangrijkste hij plakt niet! Ik heb hem zelfs op een pukkeltje gebruikt en ook die camoufleerde Fake Up netjes. Zal ik hem opnieuw kopen? Dat denk ik niet. Het is een leuk product om te hebben maar het heeft niet mijn hart gewonnen.

Fake Up van Benefit kost €25,00 en is in Nederland te koop via douglas.nl.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten