zondag 13 oktober 2013

Instagram

REVIEW: CHI Stijltang Limited Edition


In 1 van mijn eerste video's op Youtube liet ik jullie een review zien over de CHI stijltang. Soms kijk ik dit filmpje terug en dan moet ik echt lachen! 2 dagen terug kwam er weer een CHI stijltang bij mij door de brievenbus. Ik moest weer denken aan mijn video en dacht: dit keer maak ik een artikel over! Jullie hebben al gezien hoe de stijltang werkt op mijn haar. Daarom laat ik vandaag zien hoe de stijltang werkt bij iemand anders, namelijk mijn prachtige zus Leyla! Lees snel verder! Dit is de CHI stijltang in een limited edition leopard uitvoering. Mijn vorige CHI stijltang is ook een limited edition en die vind ik zelf altijd wat mooier. Zoals je kunt lezen op de verpakking kan je met deze stijltang verschillende haarstijlen creƫren zoals stijlen en krullen. In dit artikel laat ik je zien hoe de stijltang werkt als je het haar wilt stijlen.


De stijltang komt in een zwarte doos waarbij ook een gratis tasje bij zit. Ik vind hem echt super mooi en moet steeds aan nailart denken haha!


Zo ziet het haar van Leyla eruit na gebruik gemaakt te hebben van de CHI stijltang. Ik geloof dat ze binnen 2 minuten klaar was. Je ziet duidelijk een verschil, namelijk het haar is super mooi stijl op de bovenste foto. Wat ook erg opvallend is dat het haar van Leyla opeens begon te glanzen. Vele stijltangen beloven dit maar ik zie het bijna nooit terug. Bij een CHI stijltang heb je zekerheid dat je haar blijft glanzen gedurende de hele dag.


Op de eerste foto ziet het haar er erg dof en pluizig uit, op de tweede foto zie je dat Leyla hier helemaal geen last meer van heeft. Leyla heeft zelf haar lokken gestijld en haar reactie was echt positief. 
De CHI stijltang staat bekend om zijn resultaat. Snel, mooi, glanzend resultaat die wel aanhoudt tot 3 dagen lang! Mijn zus is inmiddels verliefd op haar lokken! Wat vinden jullie ervan? En, vinden jullie dat we een beetje op elkaar lijken?


De CHI leopard limited edition stijltang kost €99 en is te koop via www.douglas.nl. 

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen