donderdag 17 oktober 2013

Instagram

REVIEW: MAC Riri Woo


5 oktober lag eindelijk de MAC producten in samenwerking met de enige echte Rihanna in de schappen. Ik kon er zelf niet bij zijn maar mijn lieve vriend Ridvan stond ruim voor openingstijd bij de MAC store in Amsterdam. Ik wist precies wat ik wou namelijk de Riri Woo lipstick en lipliner! Ik ben zo ongelofelijk fan van deze kleur en vooral de limited edition verpakking maakt het voor mij extra bijzonder. Wil je weten waarom bijna ieder make-up fan deze kleur wilt bezitten? Lees dan snel verder!


De Riri Woo van MAC is een rode kleur met een blauwe ondertoon die prachtig staat bij een gebruinde huid. Ik combineer deze kleur dan het liefst ook met een mooie bronzer. Ik vind hem erg veel op de Ruby Woo lijken waar ik eerder een artikel over heb geschreven, klik hier, maar de Riri Woo is duidelijk anders. De Riri Woo houdt zeker veel langer aan, geeft niet af en is gewoon prachtig! Het is een retro matte lipstick waardoor hij wel mat is nadat je hem hebt aangebracht maar toch romig is als je hem aanbrengt. Ik geloof dat dit beter voor mij werkt aangezien ik problemen heb met de textuur van matte lipsticks, het aanbrengen gaat nooit gemakkelijk. 


De limited edition verpakking is zo mooi! Een rosé goud kleurige omhulsing, die mijn eerste limited edition is van MAC. Vele lipsticks van MAC zijn mooi te combineren met andere kleuren uit de collectie. Riri Woo is daar ook één van. Mooi bovenop een donkere kleur of juist andersom!


Ik heb de Riri Woo gecombineerd met een subtiele wing op de ogen, veel mascara en een mooie bronzer. Dit is een look die ik heb gedragen naar een gewone schooldag en ik vind dat persoonlijk wel kunnen als je de ogen rustig houdt. Uit het hele artikel is wel achter te halen dat ik helemaal gek ben op de Riri Woo en ik ben ook dolblij dat ik geduldig was want zo heb ik een limited edition verpakking weten te bemachtigen. Ohw, en hebben jullie het al gehoord? Er komt nog een collectie van Riri Hearts MAC uit met kerst!

De Riri Woo is een limited edition lipstick die €20 kost en te koop is/was bij de MAC store of via www.maccosmetics.nl

2 opmerkingen :

 1. Omg, Hilaaaaaaaaaaaaaal je tweede foto......
  Kapottttt moooiiiii vallahaaaaaaaaaaaaaaaaa omggg.
  Masallah ya.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Duygu! Super duper lief van je! xx

   Verwijderen