woensdag 31 juli 2013

Instagram

DIY: Wenkbrauwen Thuis Verven


 

Nu mijn haarkleur wat lichter is geworden heb ik het gevoel dat mijn wenkbrauwen te donker zijn. Hierop besloot ik mijn wenkbrauwen te verven, maar dan wel gewoon zelf. Ik heb het een tijdje terug ook zelf geverfd, maar toen was ik er niet heel tevreden over. Vandaag kunnen jullie meelezen hoe het me is bevallen! Ik gebruik de Wimper & Wenkbrauw Verf van het merk Bransus.


Wat heb je nodig?
- Wenkbrauwverf kit (hier zit de verf en peroxide in die ik ga gebruiken)
- Vaseline
- Oorstaafjes
- Wattenstaafjes 

Hoe ga je te werk?
Ik maak eerst mijn wenkbrauwen olievrij met een wattenstaafje zodat ik zeker weet dat het product goed kan inwerken. Daarna mix ik in een klein schaaltje een beetje van de verf en 4/5 druppels van de peroxide. Dit roer ik goed door elkaar totdat er een tandenpasta achtig mengsel ontstaat. Ik breng nu de vaseline rondom mijn wenkbrauwen aan zodat de verf niet op mijn huid kan komen. Met een wattenstaafje pak ik nu wat van het product en dit breng ik voorzichtig aan op mijn wenkbrauwen. Ik heb wat extra gebruikt zodat ik zeker wist dat het goed zou lukken.


Zo ziet het eruit als ik het product op beide wenkbrauwen heb aangezet. Grappig gezicht hé?
Het wordt aangeraden het product maximaal 1 minuut in te laten werken, maar de vorige keer had dit niet gewerkt voor mij. Ik heb het in totaal 4 tot 5 minuten laten inwerken.


De linkerfoto is een foto van mijn 'natuurlijke' wenkbrauwen en de rechter een foto van het resultaat. Zoals je kunt zien op de linkerfoto heb ik veel lege/kale plekken in mijn wenkbrauwen en hoewel ik had verwacht dat mijn wenkbrauwen lichter van kleur zouden zijn, lijken ze juist ietsjes donkerder maar wel voller! Zo zien mijn wenkbrauwen er ook eigenlijk uit als ik ze inkleur. Het was niet het resultaat waar ik op hoopte, maar ik ben er eigenlijk best wel blij mee. Het wordt aangeraden om na 6 weken het product opnieuw te gebruiken.  Het lijkt alsof ik nu meer 'wenkbrauw' heb. Wat vinden jullie ervan?

De Wimper & Wenkbrauw Verf is van het merk Bransus en is o.a. te koop bij de Kruidvat voor € 9,95. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten