donderdag 12 december 2013

Instagram

REVIEW: BENEFIT BAD GAL WATERPROOF MASCARA


Als het jullie nog niet is opgevallen, ik ben onwijs wezen shoppen bij Benefit. Ik heb Benefit ontdekt via Youtube en ik ben zo ontzettend blij dat ik alles gewoon bij de Douglas kan kopen. Zoals jullie weten ben ik opzoek naar andere goede mascara's, naast mijn grote liefde Lancôme Hynôse Drama, en dit gaat tot nu toe best moeizaam. Ik zag bij Benefit de BADgal Lash mascara maar vond het borsteltje net een beetje te groot. Ik besloot daarom de BADgal Waterproof mascara mee te nemen met een wat dunnere borsteltje. Helemaal uitgetest en vandaag een uitgebreide review voor jullie! Lees snel verder!


Een fijne compacte lange borstel waarmee je goed alle wimpers kunt bereiken, zelfs de irritante kleine haartjes die maar niet willen meewerken. Zoals de naam het al zegt is de mascara waterproof en hij blijft echt heel goed zitten. Zelfs zo goed dat ik het niet meer fijn vind. Waterproof mascara's bezitten een bestanddeel die waterafstotend is, en ik was helemaal vergeten bij het kopen van deze mascara dat ik daar eigenlijk helemaal knettergek van word. Ik kan serieus zeggen dat ik heel veel struggles heb gehad bij het removen van deze mascara. Ik reinig mijn gezicht altijd met een cleansing bar van Gamilia Secret, dus ik gebruik water. Onmogelijk, wat ik ook heb gedaan het komt er niet helemaal van af. Vies plakkerig en helemaal gelekt, dat is het resultaat. Uiteindelijk heb ik het opgelost met een reinigingsolie. 


Lange gekrulde wimpers kan ik er wel mee bereiken, maar eerlijk gezegd heb ik dit al van nature. Het is dus niet helemaal eerlijk om te zeggen dat ik er tevreden over ben. Ook is een deel van mijn wimpers heel mooi gescheiden maar de andere kant is juist gaan plakken waardoor je het spinnenpoten effect krijgt. Nog een minpunt vind ik de hoeveelheid mascara die het borsteltje oppakt. Dit is vrij weinig. Benefit beschrijft deze mascara als een mascara die je goed kan opbouwen, wat ook echt zo is, maar ik heb serieus 5 keer een laag moeten aanbrengen totdat ik bovenstaande effect heb kunnen krijgen. Waar ik overigens niet tevreden over ben. De mascara droogt ook super snel op, ik vind dat persoonlijk niet prettig omdat het dan voelt alsof mijn wimpers bijna breken ofzo. Verder knoeide ik superveel met het kwastje en ik ben juist een pro met het aanzetten van mascara.


Als het je nog niet duidelijk is geworden, ik baal van deze aankoop. Ik baal zo erg dat ik het zelfs erg vind om het erg te vinden, haha if that makes sense. Ik heb overigens wel gelezen op andere blogs dat de 'normale' versie, dus de niet waterproof mascara, wel erg fijn is. Ondanks de grote borstel. Erg jammer dus, ik had liever die willen hebben nu ik het zo lees. Ik koop deze mascara zeker niet opnieuw, misschien wel de Lash versie, en geef hem dan ook met veel plezier aan mijn zus. Ik weet zeker dat zij een waterproof versie kan waarderen. Voor dames die een goede waterproof mascara zoeken is het eigenlijk wel een topproduct neem ik aan, onmogelijk om de mascara met water te removen dus hij doet zijn naam eer!

Benefit BAD gal waterproof mascara kost €22,50 en is in Nederland te koop via douglas.nl

2 opmerkingen :

  1. Ik ben hier terecht gekomen via je YouTube filmpje over epileren met touw, leuk dat je ook een blog hebt! En zo'n aankoop suckt altijd enorm, it makes sense ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om dit te lezen! Ik hoop dat je er wat aan hebt! xx

      Verwijderen