dinsdag 3 december 2013

Instagram

STASH: MIJN LIPSTICK STASH


Bij mij begon het allemaal met een rode lipstick. Ik was ongeveer 11 jaar oud en mijn zus maakte mij op om foto's te nemen. Ik kreeg wat mascara op en ook een hele mooie rode lipstick. Je zult zeggen: 'Wat was je jong!', maar echt we deden het gewoon voor de fun. Ik geloof dat mijn obsessie met rode lipstick sindsdien aan de gang is en nu bijna 10 jaar later gebruik ik rode lipstick bijna dagelijks. Ik heb niet zo heel veel lipsticks eerlijk gezegd. Ik ga zelf liever voor een gloss of gewoon 1 nude lipstick die ik overal bij draag. Maar sinds ik aan het bloggen ben merk ik dat ik vaker lipsticks aanschaf. Vandaag dan ook mijn lipstick stash waar ik redelijk trots op ben. Lees snel verder! 


Mijn allereerste zelfgekochte lipstick is de L'oréal lipstick die je op de bovenstaande foto kunt zien. Zoals ik al zei heb ik niet echt veel met lipsticks. Dit werd overduidelijk voor mij toen ik de L'oréal lipstick wou swatchen. Helemaal uitgedroogd! Omdat ik vrij veel make-up bezit is het voor mij wat moeilijker om alles te gebruiken, maar dit is wel een toppunt! Hup, mijn opgemaakt bakje in dus!


Hier een foto zonder en met flits zodat jullie de kleuren goed kunnen zien. 
V.l.n.r: 
- Een hele mooie nude kleur van Essence. Ik gebruik deze bijna dagelijks, met en zonder lipgloss. Dit is '52 In The Nude'. 
- Een rode lipstick van CW. Vraag me niet hoe ik eraan kom en wat het merk is, ik weet het zelf ook niet. Wel een mooie rode kleur met een subtiele gouden shimmer erin. 
- Lipstick van Glossybox in een oudroze kleur. Erg mooi maar hij smaakt zo vies! Deze heet Glossy Pink.
- Deze kleur van Hema draag ik het liefst in de zomer. Het is een donker oranje kleur met shimmer, die prachtig staat bij een gebruind huidje! Helaas is de naam er bij mij helemaal van af!
- De gouden verpakking. Deze lipstick kreeg ik cadeau. Het is een groene lipstick, die bij contact veranderd in een hele mooie roze kleur. Helaas is hij denk ik zijn werking kwijt, want zoals je kunt zien op de swatches oogt hij heel erg groen.


Nog meer lipstick, jeej! Mijn favoriete lipsticks staan op deze foto, kunnen jullie raden welke het zijn? Mijn nieuwste aankopen zijn de twee NYX kleurtjes, waar ik super blij mee ben! Ik heb helaas nog geen mogelijkheid gehad om ze te combineren met een look, maar dat komt vast snel aan de orde!


Ook hier een foto met en zonder flits! Ik begin vanaf de bovenste rij, v.l.n.r.: 
- Weer een groene lipstick. Deze is van Barry M en hij werkt echt super goed! Deze lipsticks hebben geen naam maar ze staan ook wel bekend als Magic Lipsticks.
- Rituals. Een merk die bekend staat om zijn shower gels. Maar wist je ook dat Rituals make-up verkocht? Ik heb zelf een lipstick in een wat bruinere kleur. Deze lipstick heeft een Satin structuur en hij is long lasting, in de kleur 7099.
- MAC Rebel. My holy grail. Een hele uitdagende kleur waar ik eerder een review over heb geschreven.
- MAC Ruby Woo. Dé matte rode lipstick die ieder meisje wel moet hebben. Ik word er altijd super blij van om hem op te doen en hij blijft altijd goed zitten! Beste aankoop ever! 
- Mijn limited edition MAC Riri Woo lipstick. In de prachtige verpakking waarop Riri Hearts MAC op staat. Als ik iets mee mocht nemen naar een onbewoond eiland dan zou dit het wel zijn. En het is gewoon een plaatje om naar te kijken.
- NYX Black Label lipstick in India. Een felroze kleur die net als Rebel wat lef vergt.
- Nog een lipstick van de Black Label lijn. Dit is Citrine. Ik heb ook over deze lipsticks een uitgebreide review geschreven: klik hier.
- En als laatst mijn favoriete subtiele kleurtje: Crystal Pink van Esteé Lauder. Dit is mijn meest gebruikte lipstick en hij is helaas bijna op! Wat ga ik doen zonder?!


Ik heb nog 4 lipsticks in mijn stash van het merk Kajal. Ik begrijp dat dit een onbekend merk is voor de meeste lezers maar ik wou ze toch wel graag laten zien. Ik heb deze lipsticks een keer meekregen bij een beurs en gebruik ze met veel plezier zo nu en dan. Be prepared, drie van deze lipsticks zijn rood! 


Op de foto zonder flits zal je het misschien niet zeggen, maar op de foto met flits kun je duidelijk zien dat het wel verschillende soorten rode lipsticks zijn! Helaas hebben deze lipsticks geen naam of nummer, heel vreemd! V.l.n.r.: 
- Een erg romige rode lipstick. Deze lipstick heeft wel twee laagjes nodig en overleeft een maaltijd helaas niet!
- Een overduidelijke nude kleurtje. Ik gebruik deze vaak om mijn lippen weg te werken en daarna mooi zelf bij te tekenen. Slim trucje hé?
- Nog een rode kleurtje, dúh! Dit is een romige lipstick met shimmer.
- En de laatste kleurtje is een matte rode lipstick!

Zoals ik al zei, ik heb niet absurd veel lipsticks. Ik gebruik mijn lipsticks graag bij het uitgaan of voor een speciale gelegenheid. Ach, wat zeg ik nou? Ik draag deze lipsticks zo vaak naar school, ik bedoel waarom niet toch?

Willen jullie nog meer stash artikelen zien? Ik kan er een heleboel over schrijven haha! Laat maar weten!

2 opmerkingen :

 1. Prachtig!
  Jammer dat je geen full face foto's hebt met de lipsticks, vind ik altijd mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is eigenlijk wel een goed idee! Bedankt! xx

   Verwijderen