vrijdag 13 december 2013

Instagram

REVIEW: LUSH FULL OF GRACE SERUM


In een eerder artikel, klik hier, hebben jullie kunnen lezen en zien dat ik een event van LUSH en GLOSSYBOX heb bijgewoond. Na afloop heb ik ook wat leuks meegenomen naar huis en zoals beloofd schrijf ik vandaag mijn eerste review over 1 van deze producten! Mijn huid begint op een hele rare manier droog te worden op bepaalde delen. Waarschijnlijk ligt dit aan de koude dagen en te warme lokalen op school. Het is een wonder, maar ook mijn vette huidje heeft eindelijk een serum nodig. Ik ging dus voor deze natuurlijke serum van LUSH die een bijzondere vorm heeft. Lezen jullie verder om te zien wat ik ervan vind?


Zoals de beschrijving het al zegt. Een serum in een vaste vorm die je laat smelten in je handen. De geur van de serum vind ik vrij sterk, terwijl ik zelf altijd al fan ben geweest van rozen geur. Kruidig en fris tegelijkertijd. Het is daarom wel even wennen. Maar als de serum eenmaal is ingewerkt, lijkt het net alsof ik naar een baby ruik! Heerlijk! De serum bevat 20 gram en kost €14,95. Ik vind dit eerlijk gezegd wel veel geld voor een serum waarvan de inhoud zo weinig is. Ook smelt de serum zo snel in de handen waardoor ik nu al weet dat de serum bij mij binnen een maand op is. Wel zijn alle ingrediënten, met de nadruk op alle, natuurlijk. Dit maakt de prijs dan toch wel wat minder duur. Dit is was LUSH over Full Of Grace zegt: 

Dit fantastische serum geeft je gevoelige huid net even wat extra verzorging. Amandelolie, murumuru- en cupuacu boters voeden je huid intensief, rozenolie kalmeert irritaties. We hebben er ook nog eens Portobello champignons in gestopt, omdat die barstensvol anti-oxidanten zitten.  
Kalaminepoeder verzacht huidirritaties en heeft een verkoelende werking. Daarnaast hebben we de essentiële oliën van blauwe kamille en tagetes toegevoegd. Deze oliën staan al eeuwenlang bekend om hun kalmerende werking. 
Het verzachtende serum wordt gemakkelijk opgenomen door je huid. Omdat het een vast product is kunnen we het verpakkingsmateriaal weglaten en zitten er geen conservingsmiddelen in, dit laatste is fantastisch voor degenen met een gevoelige huid. Het verstoort de goede micro-organismen op je huid niet

Na het wrijven van de serum op mijn hand kwam bovenstaande olie als resultaat. Ik moet zeggen dat ik hier eerst even van schrok. Dus ik ga olie op mijn vette huid aanbrengen? No way! Ik voelde en rook er een beetje aan en na ongeveer een half uur denken besloot ik het toch maar te doen! Het voelde heel zacht en lekker aan. Ik smeerde de serum alleen wel op mijn droge plekken, dus niet over mijn gehele gezicht. Ik merk zeker dat het wonderen verricht en ik wil stiekem nu ook die van mijn zusje gebruiken haha!


Ik heb gelukkig geen gevoelige huid, dus ik kan niet zeggen wat de serum voor een gevoelige huid doet. Wel ben ik erg te spreken over dit product. Hij ruikt lekker, doet wat het belooft en is 100% natuurlijk. Ik ben fan! Al moet ik zeggen dat ik dit product voor mijn huid alleen in de winter zou gebruiken, in de zomer kan dit voor een vette huid dus echt niet haha!

LUSH Full Of Grace serum kost €14,95 en is te koop via de LUSH winkel of via lush.nl

2 opmerkingen :