maandag 9 december 2013

Instagram

REVIEW: BENEFIT HIGH BEAM


Stralen in de winter zonder dat de zon fel schijnt? Dat is geen probleem meer met de Benefit High Beam. Geen wonder dat dit de best verkochte highlighter is van Benefit. Eerder schreef ik een artikel over de andere vloeibare highlighter van Benefit: Sun Beam. En wat blijkt? Benefit heeft er nog meer! High Beam is ook een vloeibare highlighter in een nagellakpotje en ook deze is schitterend!


Veel heb je er niet van nodig. Deze schitterende roze highlighter met parelglans zorgt ervoor dat je met een klein beetje er stalend uit gaat zien. Ik las al een aantal reviews op andere blogs over dit product waardoor ik zo mijn twijfels had. Is het wel het geld waard? Ik verklap het alvast.. Ja! High Beam is dus een vloeibare highlighter die in een gemakkelijke verpakking zit. Doordat er een kwastje bij zit hoef je niet in het potje te zitten met je vingers, waar ik altijd zoveel last van heb bij andere vloeibare highlighters, en de kwaliteit is zo goed dat je maar heel weinig nodig hebt. 


De glans is mooi zacht waardoor je een natuurlijk effect mee kunt krijgen. Je kan deze highlighter gebruiken op je jukbeenderen maar natuurlijk ook op de wenkbrauwbot. Als je zelf de subtiele glans niks vind kan je het natuurlijk opbouwen met bijvoorbeeld een highlighter in poedervorm. High Beam laat zich goed en makkelijk uitblenden en voelt gelukkig niet plakkerig aan. Je kan trouwens High Beam ook gebruiken als basis onder je foundation zodat je een gezonde glans krijgt, let op gebruik niet teveel anders zie je er zometeen uit als een disco bal!


3 kleine stipjes en dat ik alles wat ik nodig heb. Ik blend de highlighter deppend zodat het niet gaat verschuiven. Het effect is mooi glanzend en natuurlijk, maar gaat niet ongezien voorbij. Verder kan je de highlighter ook gebruiken op je neusbrug. Ik doe dit zelf altijd lichtelijk als ik gebruik maak van een donkere lipstick, dan zie ik er altijd wat gezonder uit en valt mijn gezicht niet weg door de donkere kleur op de lippen.


Ik kan niet geloven dat ik al een tijdje rondloop zonder deze highlighter. Ik weet ook dat er goede dupes verkocht worden van dit product voor een veel goedkopere prijs. Ik heb voor dit product gekozen omdat ik heel graag toch de 'orginele' versie wou uitproberen. Gelukkig hoef je er niet al te veel van te gebruiken en kan hij heel lang mee! Ik zou niet weten wat ik zonder had gemoeten!

Benefit High Beam kost €27,00 en is in Nederland te koop via douglas.nl

2 opmerkingen :

  1. hij is echt heel mooi! i love benefit. hij staat je goed.
    X robin (http://kissokill.net)

    BeantwoordenVerwijderen