vrijdag 2 augustus 2013

Instagram

New In: MAC Oogschaduw Charcoal Brown Matte


Mijn eerste echte MAC aankoop, nou heb ik wel vaker MAC producten gekocht maar nooit vanuit de winkel. De visagist die er stond heeft me hartstikke goed geholpen, zo goed dat ik bijna de winkel wou leeg kopen (was het maar waar zucht). Zoals je aan de titel en op de foto kunt zien heb ik gekozen voor een oogschaduw. Maar of ik die voor mijn ogen ga gebruiken? Lees verder!


Een prachtige donkerbruine matte oogschaduw. De pigmentatie is werkelijk perfect! Ik heb dankzij het advies van de verkoper gekozen voor de kleur Charcoal Brown Matte. Ik liep eigenlijk naar binnen voor de kleur Mystery Satin, maar omdat ik de oogschaduw voor iets anders wil gebruiken adviseerde de verkoper mij deze kleur. 


Ik ga de MAC oogschaduw namelijk gebruiken voor mijn wenkbrauwen! Zoals jullie weten gebruik ik al jaren de wenkbrauwpotloodjes van Hema. De laatste tijd was ik er niet meer zo tevreden over en ik zocht naar iets anders. Zo kwam ik op de kleur Mystery Satin van MAC (ook een hele mooie kleur overigens) maar deze was iets te donker voor mij. Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen op het moment, het ziet er zo natuurlijk uit en ook lekker vol. Ik breng de oogschaduw aan met een angled kwast. 


Hier nog een swatch voor jullie. Echt super spul! Ben er zo blij mee!

De MAC oogschaduw Charcoal Brown Matte kost €17 en is o.a. te koop in de MAC store in Amsterdam.

1 opmerking :

  1. Hi hilal ik zie inderdaad het verschil in je wenkbrauwen ze zien er nu naturel vol uit!

    BeantwoordenVerwijderen