maandag 5 augustus 2013

Instagram

NOTD: Sugar Crush


Nagellak, ik ben er verslaafd aan. Alle kleuren, alle merken, alle soorten. Ik wil ze altijd hebben! Wat een erge verslaving. Het ergste van allemaal is, soms heb ik het gevoel dat ik niet al mijn lakjes gebruik. Het leek mij daarom leuk om een nieuwe artikel rubriek te beginnen genaamd: Nail Of The Day. Vandaag zien mijn nagels er stoer, kinderlijk en smakelijk uit haha. Ik noem het Sugar Crush want ik vind het verdacht veel op een kapotte lolly lijken. Of ook wel op een knikker, weetje wel van vroeger?


Ik heb eerst twee lagen aangebracht van mijn OPI Alpine Snow. Een hele mooie witte kleur, die zo goed dekt! Ik heb me destijds echt rot gezocht naar een goede witte dekende nagellak. Nou dames, deze raad ik jullie zeker aan!


Crack nagellak was een tijdje geleden heel erg trendy. Ik vind het persoonlijk nog steeds super leuk en ik had vandaag toch wel zin in iets anders. Ik heb gewacht totdat de nagellak droog was en daarop heb ik 1 laagje van de crack nagellak OPI Navy Shatter aangebracht. Ik vind het echt een leuke combinatie! Even wat anders. Wat vinden jullie ervan? En vinden jullie het een leuk idee, het onderwerp NOTD?

OPI nagellak kost €14,25 per stuk en is o.a. te koop bij de DA.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten