woensdag 28 augustus 2013

Instagram

Vergelijken: Nivea Versus Action Neusstrips


Vandaag heb ik een review voor jullie in de vorm van een vergelijking. Ik heb 2 producten uitgetest en aan de titel kun je zien dat het twee verschillende neusstrips zijn. Namelijk die van de Nivea en van de Action, het merk Lifecare. 

Eerst testte ik de neusstrips van de Action uit. Wie gebruikt ze niet? Mijn zus vertelde me dat die super goed waren dus ik ben ze gaan uitproberen. Wat viel me meteen op? Hij bleef goed vastzitten. Wat meestal een groot probleem is bij neusstrips. Na twee tot drie minuten is hij al hard geworden maar ik laat de neusstrip altijd wat langer. Het afhalen ging gemakkelijk, geen pijn in vergelijking met de Acne Killer, en je zag duidelijk wat zitten op de binnenkant van de strip. Mijn poriën leken opeens minder groot, en ik had het gevoel dat het er beter uitzag. De geur van deze strip is alleen niet zo fijn, hij ruikt heel zuur en lijm achtig.Paar dagen later testte ik de Nivea neusstrips uit. Toen ik het pakketje opende waar de strip in zit, rook ik meteen een lekkere bloemetjes geur. Heel prettig vooral ook omdat hij vijf minuten lang op je neus moet zitten. Zoals altijd maakte ik mijn neus een beetje vochtig met water en plakte hem erop. Nou dames, aan 1 kant wou hij niet plakken. Ik probeerde de strip nog met mijn hand vast te plakken maar niets werkte. De strip heeft uiteindelijk aan 1 kant zijn werk gedaan. Wel handig is het dat er 4 driehoekige strips in het pakketje zitten voor je voorhoofd en kin. Ik heb daar geen foto's van maar dat was precies hetzelfde geval. De neusstrips willen niet plakken.

Als ik kijk naar de prijsklasse en kwaliteit dan zou ik zeker de strips van de Action opnieuw kopen. Ik vind het alleen jammer dat de geur zo sterk is van deze strips maar daar kan ik wel mee leven. De Nivea strips vind ik echt niks, wel is het een leuk idee met de strips voor voorhoofd en kin maar ze werken helaas niet.

De neusstrips van de Action kosten €0,99 (!) en zijn uiteraard bij de Action te koop, de strips van de Nivea kan je kopen bij de drogist en kosten rond de €5/6.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten