vrijdag 8 november 2013

Instagram

REVIEW: NYX Black Label Lipstick


Voordat ik begin met deze review wil ik eerst even uitleggen waarom er bij bepaalde artikels geen foto's meer zijn. Ik weet het zelf eigenlijk ook niet. Ik maak gebruik van een Google+ account en gisteravond zijn al mijn foto's op een mysterieuze manier verdwenen. Ik heb geprobeerd om nog wat foto's terug te zetten, maar omdat ik deze bijna altijd direct verwijder is dat niet overal gelukt. Oké, dat was mijn uitleg en nu hop naar de review! 

NYX. De betaalbare merk der betaalbare merken. Ik ken NYX eigenlijk door Youtube, jeej, en ik ben blij dat wij 'dutchies' producten van dit merk eindelijk gewoon bij de Douglas kunnen kopen. Helaas is het assortiment (nog) niet erg uitgebreid en kan ik niet veel producten van mijn wishlisht schrappen. Maar stukje bij beetje kom ik er wel. Als ik de Douglas binnen kom loop ik altijd eerst snel door naar NYX met mijn lijstje in de hand. Afgelopen week kon in eindelijk de lipsticks vinden waar ik al een tijdje naar op zoek was en ik sprong zowat een gat in de lucht! Vandaag dan ook meteen een review over deze heerlijke lipsticks!


Ik heb veel gelezen en gehoord over de Black Label Lipsticks en nu ik ze zelf in mijn bezit heb weet ik precies waarom! Ik had op mijn lijstje de kleur 'Citrine', 'India' en 'Nude' staan. 'Nude' kon ik helaas niet vinden, maar deze twee prachtige kleuren wel. 'Citrine' is een erg mooie oranje kleur, die vraagt om wat meer lef van de drager. 


Het is een kleur die meteen opvallend en een prachtige glans heeft met veel pigment. Het aanzetten gaat makkelijk omdat de lipsticks een heerlijke romige textuur hebben. Ook hebben ze een lekkere geurtje, vooral 'Citrine', maar ik vind de smaak niet zo fijn. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar lipsticks die geen smaak hebben of een fruitsmaak hebben.


De tweede BLL heet 'India'. Een roze knal kleurtje waar ik even van schrok in de spiegel. Deze kleur vraagt om meer laagjes maar na 2 of 3 laagjes zeer zichtbaar is. Ik schrok van het kleurtje omdat hij echt heel heel erg opvallend was. Ik ben meer een nude of rode kleur lipstick liefhebber en moest echt wennen aan dit beeld. Toch vond ik hem ook heel mooi staan. Ik creëerde al meteen een mooie ooglook erbij en ik zie mezelf 'India' wel vaker dragen.


Zo ziet 'India' eruit op mijn lippen. Zoals gezegd een fel kleurtje die mooi past bij een getinte huid. Ik heb voor de rest geen lippotlood gebruik bij het aanzetten, alleen de lipstick zelf. 


Nog een paar swatches van de prachtige kleurtjes. Deze foto is gemaakt met flitser zodat jullie kunnen zien hoe hij eruit zou zien op een foto als je bijvoorbeeld op een feestje bent. Kijk de kleur 'Citrine' nou, wat een prachtige kleur! Die vraagt gewoon om gedragen te worden!


En een foto die is gemaakt met zonlicht. Je ziet dat de kleur 'India' een beetje wegvalt. Ik vind dit persoonlijk wat mooier bij roze kleuren maar als je dit niet wilt kan je natuurlijk meer laagjes aanbrengen!


Ik ben echt groot fan en ik kan niet wachten om 'Nude' ook toe te voegen aan mijn collectie! De verpakking die me een luxe gevoel geeft, de pigmentatie, romige textuur en niet te vergeten de hydraterende gevoel die de lipsticks aan je lippen geven. Alleen de smaak vind ik echt niks! De lipsticks moeten natuurlijk ook vaker aangebracht worden omdat ze zo romig zijn en dus niet al te lang blijven zitten, maar dit is het geval met bijna alle romige lipsticks.

Ik heb nog meer NYX producten waar jullie de komende weken meer reviews over kunnen lezen want ik ben echt gek geworden op dit merk! Lekker budget ook, waar ik als studente de laatste tijd meer behoefte aan heb! 

Deze vrolijke kleurtjes en meerdere zijn te koop in de Douglas of via www.nyxcosmetics.com en kosten €9,10 per stuk.  

2 opmerkingen :