zondag 29 september 2013

Instagram

Review: Make-Up Studio Wenkbrauwpenseel Nr.33


Elke keer als ik de centrum van Amsterdam bezoek kom ik langs de Rozengracht. Vele beautyliefhebbers die in Amsterdam wonen weten dat hier de Make-Up Studio store gevestigd is. Een paar dagen terug besloot ik dan toch de winkel binnen te gaan en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb hier een paar beauty-tools gekocht en vandaag heb ik een review over de wenkbrauwpenseel die ik heb aangeschaft. 

Ik heb de wenkbrauwpenseel van Make-Up Studio gekocht, nr.33. Dit is een kwast die schuin is afgesneden. De wenkbrauwpenseel wordt gebruikt om (wenkbrauw)poeder op de wenkbrauwen aan te brengen, hiermee worden ze opgevuld. Ik kan zelf de deur niet uit als mijn wenkbrauwen niet zijn bijgetekend. Ik heb over de jaren steeds verschillende technieken gebruikt, met verschillende kwasten, en ik denk dat ik dan nu eindelijk een favoriete manier heb. Hoelang zal het duren denk je? 

De kwast heeft een mooie en professionele uitstraling en de kwaliteit is ook erg goed. De haartjes van de kwast zijn erg fijn en mooi op elkaar, hierdoor is het makkelijker om product aan te brengen en geleidelijk te verdelen.

Als ik tijdens het bijtekenen bij de uiteinden van mijn wenkbrauwen kom, knijp ik de kwast een klein beetje. Hierdoor wordt de kwast wat dunner zodat ik geen dikke strepen trek en het wat natuurlijker oogt.

Ik vind de wenkbrauwpenseel van Make-Up Studio erg fijn, de kwaliteit is zoals belooft en ik werk er erg goed mee. Ik hoop dat de levensduur van de kwast ook beter is dan de kwasten die ik heb, als dat zo is dan ga ik zeker meer kwasten van Make-Up Studio aanschaffen.

De Wenkbrauwpenseel Nr.33 kost €7,90 en is o.a. te koop bij de Make-Up Studio store in Amsterdam of via www.studiomakeup.nl

1 opmerking :

  1. Je kunt je wenkbrauwen ook tekenen, intensifiëren of opnieuw definiëren met aqua brow van Mufe. Online verkijgbaar bij EBC www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen