maandag 30 september 2013

Instagram

Review: MODELCO Oogschaduw Duo


Laatst ontving ik een pakketje waar deze oogschaduw duo van MODELCO in zat. In mijn herfst make-up look gebruikte ik onder andere deze twee oogschaduw kleuren. De kwaliteit van het product is mij goed bevallen en daarom heb ik vandaag dan ook een review voor jullie!
Ik heb in mijn video, klik hier, deze twee kleuren gebruikt. Ik geloof dat de lichte kleur 'Maldives' heet en de bruine kleur 'Jamaica'. Deze twee kleuren horen bij de Eye Shadow Duo die Bronzed Goddess heet. Ik bezit verder nog een vloeibare eyeliner van dit merk, waar ik overigens ook tevreden mee ben, voor de rest is het een onbekende merk voor mij. Daarom heb ik een beetje research gedaan. MODELCO is een Australisch merk die is ontwikkeld voor de moderne hardwerkende vrouw. Sinds kort kunnen ook wij genieten van dit heerlijk merk, want deze wordt nu ook bij de ICI PARIS XL verkocht.
Dit zijn de swatches van de oogschaduw duo. Zoals je kunt zien zit er glitter in. Laat je niet schrikken door de glitter. Ik heb een look gecreëerd voor de herfst. Om de glitters wat rustiger te houden heb ik een matte bruine oogschaduw als basis gebruikt. Wat vinden jullie? Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

 

Dit is de look die ik laat zien in mijn video.
Zoals jullie weten vind ik het hartstikke leuk om onbekende merken te proberen. Ik ben dan ook blij met dit product. De perfecte pigmentatie en een kleurcombinatie die mooi bij elkaar aansluit.
MODELCO producten zijn te koop via www.modelcostore.com of bij de ICI PARIS XL.

4 opmerkingen :

  1. Ik vind je look mooi. Het merk kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja ik ook niet, maar ze hebben echt hele fijne producten! xx

      Verwijderen