donderdag 28 november 2013

Instagram

EVENEMENT: LUSH X GLOSSYBOX VIP AVOND


Verse ingrediënten, ecologische verpakking, diervriendelijke producten. Wie het merk LUSH kent weet wel waar ik het over heb en zeg eens eerlijk, wie kent het merk niet? GLOSSYBOX, dé maandelijkse box met allemaal goodies, organiseerde met LUSH een VIP beauty avond waar lucky me bij mocht zijn. Wij, mijn zusje en ik, hebben een erg gezellige avond gehad onder genot van een drankje, wat lekkers en nog veel meer! Scroll snel verder!


Het evenement vond plaats bij de LUSH store in de Kalverstraat. Bij het zien van de vitrine werd ik al helemaal vrolijk! Prachtig gekleurde en vrolijke verpakkingen met de kerstcollectie van LUSH als presentatie! 


Bij binnenkomst werden we welkom geheten door drie vrolijke medewerkers. We kregen een sticker waar onze namen opstonden. Hierop moesten we nog opschrijven wat onze wens(en) zijn voor onze huid. Bij mij stond er onder andere geen onzuiverheden, minder zichtbare poriën en minder last van een vette huid.


Eerst kregen we een rondleiding in de winkel waarbij de populairste producten werden uitgetest. Op deze foto zie je bijvoorbeeld voornamelijk de kerstcollectie van LUSH. Deze collectie is altijd wel bijzonder en speciaal. Ook is deze collectie meestal Limited Edition, dus als je iets wilt hebben moet je wel snel zijn!


Producten werden uitgetest en verder uitgelegd aan ons. Op deze foto legt de medewerker ons uit hoe je meer schuim uit 'Bubble Bars' kunt halen. Je breekt de 'Bubble Bar' eerst in stukjes, hierop laat je het bad vollopen met warm water. Hoe meer water erbij komt, hoe lekkerder de 'Bubble Bar' schuimt. Tip: gebruik je 'Bubble Bar' niet in 1 x, je bad kan namelijk helemaal vollopen!


Tijd voor de heerlijke gezicht massage's! Met behulp van uitleg werd ons verteld hoe we een heerlijke gezicht massage konden geven! Hiervoor gebruikten we de 'Massage Bar' van LUSH. Je hebt deze in verschillende vormen en geuren, een echte aanrader! Ik werd er helemaal zen van! Helaas heb ik hier verder geen foto's van omdat het namelijk te krap was en een beetje moeilijk fotografen is met olie in je hand!


Onze gezichten werden verder verzorgd met een natuurlijke masker naar keuze! Ik ging ofcourse voor de chocolade masker (!), die heerlijk naar chocolade ruikt. Deze masker is voor de vette huid, de huid die last heeft van grote poriën en onzuiverheden. 


Mijn zusje ging zelf voor de knoflook masker. Super grappig om te zien! Deze masker heeft een diep reinigende werking die je huid dus van binnenin reinigt. En nee, je gezicht en/of je vingers ruiken na afloop helemaal niet naar knoflook!


Onder genot van een lekker drankje, fruit en heerlijke pure chocolade konden we daarna verder winkelen en hulp krijgen van de medewerkers.


'Snow Globe' vond ik persoonlijk de lekkerste geur van de zepen. Hij ruikt heerlijk fris en heeft een prachtig kleurtje! Ik heb eigenlijk wel een beetje spijt dat ik deze niet heb gekocht. 'Snow Globe' kost €5,95 per 100 gr.


De heerlijke huidverzorgingsproducten! Helemaal natuurlijk! Ik ben erg onder de indruk! Deze producten zitten trouwens in de vaste collectie! Omdat de producten helemaal natuurlijk zijn, is de houdbaarheidsdatum bijvoorbeeld voor een gezichtsmasker ongeveer 3 weken.


'Bath Ballistics'. Dit zijn ballen die je gebruikt in bad. Al deze ballen hebben een speciaal effect. Bij de roze bal komen er bijvoorbeeld bloemen uit. 'Bath Ballistics' zijn helaas maar 1 x te gebruiken maar zorgen wel voor een feestje in bad! 'Think Pink' kost €5,25 per stuk.


Sommige 'Bath Ballistics' hebben een hele speciale vorm! Zoals deze super schattige sneeuwman! 'Snowman' is extra verzorgend want hij zit vol cacaoboter! 'Snowman' kost €4,95.


'Father Christmas' is helaas niet mijn ding. Er zit namelijk manderijnolie in en dat vind ik persoonlijk niet zo lekker. Toch vind ik hem er zo leuk uitzien! 'Father Christmas' kost €5,95 per stuk.


Sterren en glitters kunnen natuurlijk niet ontbreken met kerst! 'Star Light Star Bright' is een 'Bath Melt'. Dit zijn voedende boters die in bad smelten tot een heerlijke olie! Dat klinkt veelbelovend! Deze prachtige ster ruikt heerlijk naar citroen!


Zo kan ik nog uren doorgaan met alle producten van LUSH! Dat doe ik jullie gelukkig niet aan! Als je nieuwsgierig bent geworden of als je iets heel graag wilt hebben, dan raad ik het je zeker aan om een kijkje te nemen in 1 van de dichtstbijzijnde LUSH winkels. De medewerkers weten er ontzettend veel van en zijn erg aardig! 


Natuurlijk heb ik zelf ook wat meegenomen naar huis! Ik nam onder ander een 'Toner' mee. De 'Tea Tree Water' van LUSH is ontzettend populair en die gooide ik natuurlijk als eerste in mijn mandje. Ook heb ik een 'Bubble Bar' gekocht omdat ik hem zo lekker vond ruiken. Ik nam 'The Comforter' mee. De naam geeft duidelijk aan dat het wat voor mij is. Deze bar ruikt heerlijk naar zwarte bessen. Ook kreeg ik nog een shampoo en twee serums mee van LUSH. Reviews volgen zeker nog!

Ik heb een super gezellige avond gehad waarbij ik heerlijk ben verwend. Ik weet nu al zeker dat ik terug ga voor 'Snow Globe' omdat ik die gewoon heerlijk vond ruiken! LUSH heeft ook nog leuke verpakkingen die je cadeau kunt doen met Sinterklaas of Kerst, dus neem zeker een kijkje! 

Prijzen van de producten die ik kocht: 'Tea Tree Water' €5,55 voor 100gr, 'The Comforter' €7,10 voor 200g, 'Full Of Grace' €14,95 per stuk, 'Trichomania' €8,80 per 100g.

Ik wil LUSH en GLOSSYBOX bedanken voor de gezellige avond!

2 opmerkingen :

  1. Leuk! Hoe heet je zusje? Ik vind je blog helemaal geweldig, als mensen boze dingen zeggen (zoals op youtube, zag ik toevallig) moet je gewoon negeren :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Mijn zusje heet Gulsah :). Nee, doe ik ook gelukkig niet! xxx

      Verwijderen